donderdag 27 september 2007

het begin

hallo allemaal,
het begin van de weblog van Zoals we nu net besloten hebben Ronald en Jos.Doel van onze reis: OK dit is makkelijk we willen graag afstuderen aan de hogeschool van windesheim.daarbij zitten we in Ecuador dus laten we maar gelijk wat leuke dingen doen in het kader "nu we hier toch zijn"
belangrijke targets:het leren van de spaanse taal, het verkennen van ecuador, het omgaan me de ecuadoreaanse cultuur. en het meemaken van leven in quito.
Vandaag.het is donderdag een uur of kwart over twee snachts in nederland en hier is het dus kwart over zeven. zeven uur tijdsverschil dus.we hebben nu 2 x 2 uur spaanse les gehad. en nog is communiceren moeilijk.we komen net uit de stad en daar zijn we in een heel groot warenhuis geweest hier worden alle topmerken ook gewoon verkochtmerken zoals hugo bos vertigo enz. je moet alleen niet denken dat het hier goedkoop is hoor. spijkerbroekje hugo boss is hier gewoon 200 dollar delen door 1.35 = 148 dollar.goed bij het teruglopen naar ons hostel aan de juan de rodrieges straat komen we een kostuumwinkel tegen. hier worden pakken op maat gemaakt. ondanks vele pogingen van zowel ronald als van mij om alle info te krijgen over wat nou voor welke prijs te krijgen is.
ok we gaan nu eten,we zullen proberen om onze reizen, bezigheden en foto's bij te houden op deze weblog.maar we kunnen natuurlijk nix beloven.tot volgende blog.jos

1 opmerking:

Anoniem zei

Ha Jos,

Leuk om te lezen en te zien hoe het jullie in Quito vergaat.Tot de volgende keer.